Sandra Hoogenberg, Brommy en Tommystraat 11, 1336 KK Almere
06 - 40404135
sandra@praktijksandrahoogenberg.nl

Sandra

Mijn naam is Sandra Hoogenberg

sandra

Vanuit mijn brede interesse voor mens, natuur, gezondheid en welzijn, ben ik mijn praktijk gestart. Ik werk vanuit een holistische visie; ieder mens is een fysiek, emotioneel, energetisch en spiritueel wezen, alles beïnvloedt elkaar. Mijn behandelingen werken door op alle gebieden.

Wie ben ik, wat wil ik en wie wil ik zijn?

Een groot deel van mijn leven ben ik op zoek geweest naar mezelf. Wie ben ik, wat wil ik, wie wil ik zijn, wat is mijn pad en wat is mijn missie hier op aarde. Ik heb van alles gedaan om dat te ontdekken en om steeds dichter bij mijzelf te komen.

Als hoog sensitief persoonlijk merkte in de loop der jaren dat hoe meer ik daar naar ging en kon luisteren, hoe meer ik daar naar ging handelen. Luisteren naar mijn intuïtie in plaats van luisteren naar mijn hoofd. Doen wat goed is voor mij,  in plaats van eerst voor anderen te zorgen. Leven vanuit liefde voor mezelf, in plaats van me door angst te laten leiden. Hoe meer ik dat ging doen en daar steeds vaardiger in werd, hoe gelukkiger ik werd met mezelf en de wereld om mij heen. Dat was de weg die ik mocht gaan en ik realiseer me meer dan ooit dat ik alle ervaringen nodig heb gehad om te komen waar ik nu sta. Daar ben ik dankbaar voor!

Ik heb jaren in de gezondheidszorg gewerkt als hulpverlener. Na een aantal life events en een periode van ziek zijn ben ik een andere weg ingeslagen. Dat was het moment waarop ik andere mensen wilde gaan helpen om weer dichterbij zichzelf te komen, op wat voor manier dan ook.

Liefde is voor mij een belangrijk woord. Liefde is waar het om draait in dit leven, liefde voor jezelf en de wereld om je heen. Vanuit een liefdevolle benadering geef ik mijn massages en ondersteun ik jou graag daar waar ik kan.

Hopelijk kan ik iets voor jou betekenen ten aanzien van coaching, bewustzijnsontwikkeling, healing (reiki en energetische massage), massage of het verkrijgen van inzichten.
Alle antwoorden zitten in jezelf en jij mag ze (opnieuw) gaan ontdekken.

Ik hoop je te mogen ontmoeten in mijn praktijk en een stukje met je mee te mogen lopen op jou levenspad.

Liefs, Sandra