Sandra Hoogenberg, Brommy en Tommystraat 11, 1336 KK Almere
06 - 40404135
sandra@praktijksandrahoogenberg.nl

Coaching

Coaching

Soms zijn er momenten in je leven dat je tot de ontdekking komt dat het allemaal niet zo lekker loopt, je meer uit het leven en uit jezelf wil halen of dat je het gevoel hebt dat je niet echt jezelf bent. Misschien ben je op zoek naar meer balans, tussen werk en privé?

Wil jij ontdekken wat jouw drijfveren zijn? Welke dromen je hebt? Wil jij meer inzicht verkrijgen? Meer zelfvertrouwen ervaren?

Ik ben er graag voor jou zodat jij er weer voor jezelf kunt zijn. De relatie met jezelf is de belangrijkste in je leven en vormt de basis voor alle andere relaties.

Stap voor stap

Ben jij er klaar voor om de stap te zetten? Om bewust te worden, te groeien en te ontwikkelen? Ontwikkelen in de zin van ont-wikkelen? Laagje voor laagje afwikkelen van oude patronen, overtuigingen, beschermingsmechanismen die je niet mee dienen? Zodat jij steeds meer jezelf gaat zien? Op weg naar meer innerlijke vrijheid?

Ik begeleid je graag door deze verandering waardoor je weer in balans komt, meer keuzes leert te maken vanuit je hart, keuzes waardoor je steeds dichter bij jezelf komt, bewustere keuzes te maken, zodat je energie weer gaat stromen. Keuzes maken om vreugdevol te kunnen leven.
Je kunt bij mij terecht voor een coaching gesprek in mijn praktijk waarbij we samen gaan kijken naar wat jij graag zou willen. We kunnen ook samen gaan wandelen en al wandelend in gesprek zijn.

Ik ben er om naar jou te luisteren en om samen met jou te gaan onderzoeken wat je graag anders zou willen. Wat jij wil, daar gaat het om!

Sandra Hoogenberg | Almere | Coaching | Coach | rust | Balans